Előadás

Szívesen tartok előadást rendezvényeken, klubokban, vagy önismereti csoportok részére. Továbbra is elfogadok meghívást különböző televízió-és/vagy rádióműsorokba asztrológia, önismereti témákban tanácsadóként, szakértőként.

Néhány cím előadásaim témái közül:

Gestalt Asztrológia alapjai – hogyan jött létre és miben tér el az egyéb asztrológiai megközelítésektől?

Mi értelme van az asztrológiának? – Tényleg kezünkbe vehetjük az életünket? A születési horoszkópunk, energiatérképünk felhasználásának lehetőségei mindennapi életünk segítésében.

Az itt és most tudatosságának előnyei – Gestalt szemlélet bemutatása, módszerek, melyek segítenek felismerni, mennyire vagyunk tudatában a bennünk zajló folyamainknak. Hogyan mutat mást a testünk, mint amit gondolunk, vagy érzünk? Bevezetés a test-lélek-szellem hármasságának egységesítésébe.

Megszakításból erőforrás – személyiségünk erőforrásainak kétféle működésének bemutatása. Hogyan ismerhetjük fel megszakításos, energiahiányos működéseinket és hogyan változtathatjuk erőforrásos, egymást támogató megnyilvánulásokká.

Lenézés és értékelés – mi határozza meg azt, hogyan viszonyulunk a valóság egy adott részéhez, mikor ítéljük el és mikor emeljük az egekbe? Hogyan hat mindez önelfogadásunkra, önértékelésünkre?

Belső támasz megszerzése – Milyen lehetőségeink vannak saját egyéniségünk észrevétlenül elutasított, különböző testi és lelki tünetekben jelentkező részeit elfogadni, személyiségünk segítő, támogató bástyájaként érezni?

Félelem a világtól=félelem önmagunktól? – Utazás a külvilágban található félelemforrástól az önmagunkban található kiváltó okának felismeréséhez. Miből táplálkoznak félelmeink, kitől félünk, kit féltünk valójában?

A tudatosság szabaddá tesz

Aktuális

Gestalt Asztrológia Tanfolyam Szlovákiában,

Nagymegyeren, 20km-re Győrtől

Minden hónap utolsó vasárnapján

09.30-17.30

Még van lehetőség van csatlakozni a csoprthoz,
asztrológia alapismeretekkel rendelkezők

jelentkezését várom levélben, vagy

telefonon: 0630-95-105-88.
Kiscsoportos intenzív képzés,
sok gyakorlással.

 


 

Oldal nyomtatása, küldése

Facebook

Kulcsszavak a weblapon