Címlap

asztrológia

warning: Creating default object from empty value in /home/profwebi/konkolyimre.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Asztrológia


1993-ban találkoztam az asztrológiának azzal az aspektusával, ami nem az addig ismert csillagjóslás volt, hanem az önismeret rendkívül hatékony eszköze.

Egy asztrológia előadáson menstruációs fájdalmakkal küszködő hölgy klienséről beszélt az előadó. A következőt kérdezte a hölgytől: Milyen a viszonya az édesanyjával? Számomra teljesen oda nem illő volt akkor az a kérdés. Mi köze lenne az édesanyjával való kapcsolatnak a menstruációs görcsökhöz?

Az azóta eltelt évek alatt az asztrológia szemléletének megismerésével és a több száz személyes konzultáció tapasztalatai alapján még sok hasonló kérdésre sikerült választ találnom, találnunk a hozzám fordulókkal.

Bemutatkozás

Mindig is érdekelt, hogyan működik a világ. Meg akartam érteni, hogyan működik egy gép, egy szerkezet, mikor és pontosan mitől kezd elromlani, tönkremenni.

Még jobban érdekelt, hogyan működik az ember, az emberi test, az emberi szervezet és mi vezethet ahhoz, hogy gyengébben működjenek bizonyos szervek: lényegében hogyan betegszik meg valaki. A működés megismerését a testi folyamatok mellett, lelki és szellemi szinten is kerestem.

Aktuális

Gestalt Asztrológia Tanfolyam Szlovákiában,

Nagymegyeren, 20km-re Győrtől

Minden hónap utolsó vasárnapján

09.30-17.30

Még van lehetőség van csatlakozni a csoprthoz,
asztrológia alapismeretekkel rendelkezők

jelentkezését várom levélben, vagy

telefonon: 0630-95-105-88.
Kiscsoportos intenzív képzés,
sok gyakorlással.

 


 

Facebook

Kulcsszavak a weblapon